Награди

Събирай точки, избери награда и се регистрирай за седмично теглене.

Колело

Колело

Детски велосипед с Y-type рамка, което го прави подходящ, както за момчета така и за момичета. Разполага с яки светлоотразителени стикери на мечето TEDI, за още по-добрата безопасност и внимание на пътя. Моделът е подходящ за деца и ще бъде съобразен с височината на спечелилите.

Раница

Раница

Раница с яки светлоотразителни стикери на любимото мече TEDI. Видима и забележима отдалеч, за по-добра безопасност на всички, които се движат в близост до участъци с интензивен трафик. Изключително лека и удобна, със странични мрежести джобове и подплатени каишки.

Размер: 290 x 400 x 150 мм

Органайзер

Органайзер

Органайзер за седалка на автомобил с множество джобове, за да може да се сложат играчките на детето Ви, както и прозрачен джоб, за да може да се постави телефон или таблет, все пак е важно детето Ви да се забавлява по време на път. Перфектно допълнение за семейния автомобил, който дава възможност да държите на една ръка разстояние и любимите TEDI сокове и нектари.

Размер: 450 x 520 мм

Рефлектор

Рефлектор

Светлоотразителна LED диодна светлина с три режима и карабинер за захващане, с мечето TEDI, за още по-запомнящи се забавления и игри. Подходящ за чанти, раници, при игра навън. Защото е важно децата да са по-видими докато играят покрай улицата, особено докато карат ролери, велосипед, тротинетка, както и за всички спортни занимания на открито в по-късните часове на деня, когато светлината генерира внимание.

Размер: 55 x 75 мм

Стикер за дрехи

Стикер за дрехи

Светлоотразителен стикер от три части с любимото мече TEDI за текстил. Идеален за декорация на дрехи, шапки, раници, чанти и други текстилни повърхности. Лепи се директно върху текстил, създава настроение и видимост! Децата трябва да бъдат лесно забелязвани на пътя и светлоотразителни елементи са идеален функционален аксесоар! 

Среден размер на всеки стикер: 50 x 50 мм