Често задавани въпроси

Какъв е периодът на промоцията?

Периодът на промоцията е от 24.08.2020 г. до 25.10.2020 г.
 

Кой може да участва в промоцията „Играй безопасно с TEDI?

Промоцията „Играй безопасно с TEDI” е отворена за всеки навършил 14 години. Лица на възраст до 14 години участват чрез своя законен представител - родител или настойник, действащ от тяхно име. Лица на възраст от 14 до 18 години участват със съгласието на родителя/настойника си.  

Повече информация в официалните правилата на промоцията.
 

Кои продукти участват в промоцията?

В промоцията „Играй безопасно с TEDI”, участват всички продукти TEDI, изброени по долу:
а/ ТEDI нектари и сокове – 300 ml /всички вкусове/
б/ TEDI нектари – 900 ml /всички вкусове/
в/ TEDI нектари – 200ml /всички вкусове/
г/ TEDI Waterrr – напитки – 500 ml /всички вкусове/
д/ TEDI Play – напитки – 400 ml /всички вкусове/
е/ TEDI мус  - пюре – 100 ml /всички вкусове/

Как да се регистрирам и да създам свой профил?

Отиди на бутон Вход. Избери дали да се регистрираш чрез Facebook профила си или да въведеш имейл адрес и парола.
*Ако забравиш паролата си използвай „забравена парола“ и ще изпратим нова такава на посочения имейл адрес.


Какъв е механизмът за участие в промоцията?

Купувай продукти TEDI, регистрирай номер, сума (само на продукти TEDI) и качи ясна и видима снимка на касовата бележка през профила си. Събери необходимият брой точки (1 лв. = 1 точка) и се регистрирай за седмична томбола, за избрана/и от теб награда/и.
Велосипедите се раздават само в последното осмо теглене. Независимо кога размениш точките си за участие за велосипед, автоматично участваш в последното,  осмо теглене.
 

Мога ли да регистрирам касова бележка за сума под 1 лев?

Може да регистрираш всяка сума на закупени продукти TEDI, независимо от стойността им. Пример: 0.55 лева = 0.55 точки. Ако си закупил няколко продукта TEDI, въведи общата им стойност посочена на касовия бон.

Имам регистрация в сайта и събрани точки. Как да участвам за седмична награда?

След като събереш най-малко 2 точки, наградите отговарящи на този брой точки ще бъдат маркирани от оранжев в зелен цвят, избери награда и потвърди участието си. Ще получиш автоматично съобщение на екрана, че успешно си регистриран за предстоящото седмично теглене.


Трябва ли да пазя регистрираните касови бележки и опаковки/етикети от закупени продукти TEDI?

Касовите бележки и опаковки/етикети от закупени продукти TEDI, следва да запазиш, защото ще бъдат изискани при получаване на спечелената от теб награда.

Имам проблем с регистрацията, какво да правя?

Провери дали не е объркан имейл адреса ти, дали няма пропуснати полета или въведеният език е различен.

Важно: Един и същи имейл адрес и Facebook профил не може да бъде използван за повече от една регистрация.

Задължително ли трябва да направя регистрация?

Да, изисква се регистрация, за да може профилът ти да пази събраните от теб точки за участие. В него можеш да следиш отделните си регистрации за награди. Ако си спечелил седмична наградата, това също ще бъде отразено в профила ти.

Как да избера награда, за която да участвам?

След като събереш най-малко 2 точки, наградите отговарящи на този брой точки ще бъдат маркирани от оранжев в зелен цвят, избери награда и потвърди участието си. Ще получиш автоматично съобщение на екрана, че успешно си регистриран за предстоящото седмично теглене.

Можеш да се регистрираш за една или повече награди, в зависимост от събраните от теб точки, като всяка нова регистрация увеличава шанса ти за успех.

Всяко участие, размяна на точки, намалява общия ти брой събрани точки.

Как и кога ще получа наградата?

Ако си спечелил седмична награда, ще получиш обаждане, при което следва да потвърдиш посочените от теб данни (адрес), както и възможността да предадеш регистрираните касови бележки и опаковки от закупени продукти TEDI. Наградата ще бъде изпратена по куриер до избран от теб адрес и ще се достави не по-късно от 30 календарни дни.

Колко награди мога да спечеля най-много?

Всеки участник в Играта, може да спечели обща бройка от вид награда 4бр, освен от колелото, което  може да се спечели по едно на участник. Колкото повече точки събираш и колкото повече регистрации правиш, толкова е по-голям шансът ти да спечелиш награда. Велосипедът се тегли само веднъж, в последното осмо теглене.

Какво се случва със събраните от мен точки, ако не се регистрирам за седмично теглене на награда?

Ако вече си разменил точки за награда за участие в седмично теглени и не си спечелил, губиш точките необходими за избраната от теб награда. Ако си събрал, но  не си разменил точките си, те продължават да се натрупват до края на периода на Играта (25.10.2020 г.)
Ако не размениш точките си за нито една награда, няма да бъдеш включен в седмичното теглене и съответно пропускаш възможността да спечелиш награда.
Ако размениш точките си за велосипед, то автоматично се включваш в осмото теглене, когато ще бъдат изтеглени всички велосипеди.

Колко награди има?

Общия брой награди в Играта е 2010 броя, разпределени по следния начин:  
 а/ рефлектор TEDI – 800 бр.
 б/ светлоотразителен стикер за текстил TEDI – 640 бр.
 в/ раница със светлоотразителни елементи TEDI – 480 бр.
 г/ органайзер за автомобил TEDI – 80 бр.
 д/ велосипед TEDI, според височината на детето– 10 бр.

Детето ми е малко, а велосипедът на рекламните материали изглежда за по-голямо дете, какво да правя?

Ако си сред късметлиите със спечелен велосипед от тегленето през последната осма седмица на играта, ние ще се свържем с теб по телефона и ще те попитаме колко е високо детето, за подсигурим най-подходящия по размер велосипед.

За повече информация моля, прочетете официалните правила на промоцията.


Колко точки са ми необходими, за да се регистрирам за томболите?

а/ светлоотразителен стикер за текстил TEDI – 2 точки;
б/ рефлектор TEDI – 2 точки;
в/ раница със светлоотразителни елементи TEDI – 4 точки;
г/ органайзер TEDI – 4 точки;
д/ велосипед TEDI, според височината на детето – 10 точки.

Кога ще се проведат седмичните тегления?

Тегленето на наградите ще се проведе на датите по долу:

Всички регистрирали се ( разменили точките си, за да се включат в томболата) до неделя, 23:59 часа участват в тегленето за съответната седмица. Всички регистрирани ( разменили точките си, за да се включат в томболата), след този ден и час участват в тегленето за следващата седмица.

               а/ първо теглене: 08.09.2020 г., за периода 24.08 - 06.09.2020 г.

               б/ второ теглене: 14.09.2020 г., за периода 07.09 - 13.09.2020 г.

               в/ трето теглене: 21.09.2020 г., за периода 14.09 - 20.09.2020 г.

               г/ четвърто теглене: 28.09.2020 г., за периода 21.09 - 27.09.2020 г.

               д/ пето теглене: 05.10.2020 г., за периода 28.09 - 04.10.2020 г.

               е/ шесто теглене: 12.10.2020 г., за периода 05.10 - 11.10.2020 г.

               ж/ седмо теглене: 19.10.2020 г., за периода 12.10 - 18.10.2020 г.

               з/ осмо теглене: 26.10.2020 г., за периода 19.10 - 25.10.2020 г.


Печелившите ще се публикуват на сайта на Играта и ще бъдат уведомени с телефонно обаждане в рамките на 7 дни.
Единствено велосипедът ще бъде изтеглен в края на периода (осмо теглене), независимо кога размените точните си за него.

Мога ли да разменя избраната/спечелена от мен награда?

Няма възможност да се заменят вече избрани/спечелени награди, освен ако няма доказан дефект по тях. В този случай наградата първо следва да се върне до организатора и след установяване на дефекта ще бъде изпратена нова такава.

Какво ще се случи, ако объркам сумата от касовата бележка?

В случай, че въведената сума на закупени продукти TEDI е различна от посочената на касовата бележка, независимо дали e на по-малка или по-голяма стойност, участникът губи право да получи спечелената награда.

Точките по другата/другите касови бележки използвани за спечелването на тази награда се губят. Тоест след като бъде установено, че за вече спечелената награда една или няколко от въведените касови бележки не отговарят на условията и/или се разминава въведената информация със снимката на касовия бон, то всички касови бележки, чиито точки са били разменени за тази неправомерно спечелена награда се губят. Не могат да бъдат възстановени и/или върнати в профила.

Какво се случва ако объркам номер на касовата бележка?

В случай, че номера на касовата бележка не отговаря на въведената или качената снимка е неясна, то участникът губи право да получи спечелената награда.

Точките по другата/другите касови бележки използвани за спечелването на тази награда се губят. Тоест след като бъде установено, че за вече спечелената награда една или няколко от въведените касови бележки не отговарят на условията и/или се разминава въведената информация със снимката на касовия бон, то всички касови бележки, чиито точки са били разменени за тази неправомерно спечелена награда се губят. Не могат да бъдат възстановени и/или върнати в профила.


Как мога да се свържа за други въпроси?

Моля, първо се запознайте с правилата на промоцията, които се намират в секция „правила“. Най-лесният и бърз начин да Ви отговорим е чрез формата за контакт на сайта. Важно е да посочиш имейл адрес и телефон за контакт.

Не мога да намеря касовите бележки/етикети/опаковки за спечелената от мен награда?

Ако не можете да предоставите касовата/вите бележка/и, въведени за спечелването на определена награда, както и да предоставите етикети/опаковки на закупените продукти TEDI, губите правото да получите спечелената награда.

По време на телефонното обаждане наш представител ще Ви помоли да продиктувате още веднъж номера на касовата/ите бележки, преди куриера да достави наградата до Вас.


Ще плащам ли данък на спечелените награди?

Не 
Единствено велосипеда подлежи на данък, но той ще се поеме от Организатора, за да стане това, пълнолетен спечелил трябва да попълни специална декларация, което ще бъде предоставена от куриера, преди да бъде предоставена наградата. Велосипеда се предоставя само на спечелилото лице, след потвърждаване на неговата самоличност и попълване на декларацията.

Кой ще поеме разхода за транспорт на наградите?

Разход по доставка на наградите се поема от Организатора, освен когато потребителят не промени вече подаден адрес или начин на получаване на наградите.